Cuketovo-špenátový prívarok s opečenými šampiňónmi
Foto: blissofplants
Suroviny
podľa vlastného výberu |
|
50 g nakrájaný |
|
1 ks stredne veľká nastrúhaná |
|
150 g mrazený |
|
200 g (podľa chuti) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Na oleji si opražíme nakrájaný pór.
- 2
Pridáme nastrúhanú cuketu, mrazený špenát a varíme na miernom ohni približne 10 minút.
- 3
Dobre ochutíme. Zalejeme smotanou a varíme kým cuketa a špenát je uvarený.
- 4
Podávame s opraženými šampiňónmi, ktoré si opražíme spolu s červenou cibulkou a paprikou. Dochutíme.
Tiež prívarok:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu