Cuketovo-špenátový prívarok s opečenými šampiňónmi

blissofplants - fotkablissofplants, 22. júla 2023

Suroviny

 podľa vlastného výberu
50 g nakrájaný
1 ks stredne veľká nastrúhaná
150 g mrazený
200 g (podľa chuti)




Postup

  1. 1

    Na oleji si opražíme nakrájaný pór.

  2. 2

    Pridáme nastrúhanú cuketu, mrazený špenát a varíme na miernom ohni približne 10 minút.

  3. 3

    Dobre ochutíme. Zalejeme smotanou a varíme kým cuketa a špenát je uvarený.

  4. 4

    Podávame s opraženými šampiňónmi, ktoré si opražíme spolu s červenou cibulkou a paprikou. Dochutíme.

Diskusia k receptu

farbuska
Takúto kombináciu som ešte nerobila, ale vyzerá to mimoriadne lákavo aj s tými hríbikmi! Vďaka za námet, určite vyskúšam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia