zatvoriť
VYTLAČIŤ
Prívarok
Cuketovo-špenátový prívarok s opečenými šampiňónmi
Autor receptu:
blissofplants
Suroviny
podľa vlastného výberu
olej
50 g nakrájaný
pór
1 ks stredne veľká nastrúhaná
cuketa
150 g mrazený
špenát
200 g (podľa chuti)
smotana
soľ
korenie čierne
oriešok muškátový
bylinky sušené
šampiňóny
cibuľa červená
paprika červená mletá
Postup
Na oleji si opražíme nakrájaný pór.
Pridáme nastrúhanú cuketu, mrazený špenát a varíme na miernom ohni približne 10 minút.
Dobre ochutíme. Zalejeme smotanou a varíme kým cuketa a špenát je uvarený.
Podávame s opraženými šampiňónmi, ktoré si opražíme spolu s červenou cibulkou a paprikou. Dochutíme.