Cuketové „špagety“ s tofu a čipsami z petržlenovej vňate

Ján Dudáš
sous-chef z Grandhotela Praha**** v Tatranskej Lomnici, 27. mája 2019 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Cuketové „špagety“ s tofu a čipsami z petržlenovej vňateFoto: Pravda - Ivan Majerský
10
porcií

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Umytú cuketu nakrájame na tenké špagety a urestujeme na olivovom oleji a cesnaku, dochutíme soľou a bielym korením.

  2. 2

    Špargľu uvaríme vo vode ochutenej cukrom, soľou a citrónovou šťavou domäkka. Potom špargľu rozmixujeme na pyré. Očistenú a umytú mrkvu blanšírujeme v osolenej vode domäkka. Údené tofu a jarné cibuľky ugrilujeme.

  3. 3

    Petržlenovú vňať poukladáme na tanier, potrieme olejom a v mikrovlnnej rúre robíme čipsy asi 3 minúty.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist