Kuracie mäso
	        Čína s kuracím mäskom
	        Autor receptu: frommykitchendotcom
	         
	        
	        Výborný obed pre celú rodinu. 
Postup
- Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame na polmesiačiky, šampiňóny na väčšie kúsky, mrkvu a papriku na tenké pásiky, cesnak na plátky (nepretláčame).
 - Mäso osolíme, okoreníme, obalíme v Solamyle a na troche oleja v hlbšej panvici opražíme do zlatista. Vyberieme z panvice a vo výpeku opečieme šampiňóny (asi minútu). Pridáme mrkvu, papriku, cibuľu, cesnak, arašidy a hrsť šampiňónov. Pár minút všetko spolu opekáme, pridáme sójovú omáčku.
 - Potom pridáme späť mäso a zalejeme vo vode rozmiešanou 1,5 PL Solamylu a necháme prevrieť a zhustnúť. 
 - Keď zmes odstavíme, pridáme na krúžky nakrájanú zelenú časť  mladej cibuľky. Podávame s ryžou alebo ryžovými rezancami.