Šošovicové čili
Šošovicové čili

Čili z červenej šošovice

lunter - fotkalunter, 16. decembra 2018. Komerčný recept.
Čili z červenej šošovice
Foto: lunter
4
porcie
20 minút
príprava
55 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 bal.
1 konzerva
300 ml
1 konzerva
1 ks
1 ks
2 strúčiky
80 g
1 ČL
1 ČL
1/2 ČL
1/2 ČL
50 ml
Na servírovanie:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cibuľu, cesnak a papriku nakrájame nadrobno. Asi 10 minút restujeme na panvici s olivovým olejom na miernej teplote.

  2. 2

    Tofu popučíme vidličkou. Spolu s červenou šošovicou, koreninami a soľou pridáme tofu k zelenine. Pridáme lúpané paradajky a zalejeme 250 ml vody. Povaríme na miernom plameni približne 45 minút, kým šošovica nezmäkne. Občas premiešame a v prípade potreby dolejeme vodu. Fazuľu pridáme približne 15 minúť pred koncom dovarenia.

  3. 3

    Čili podávame s ryžou, ozdobené čerstvým avokádom a lístkami koriandra.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: