Čili z červenej šošovice
Foto: lunter
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
55 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 bal. |
|
1 konzerva |
|
300 ml |
|
1 konzerva |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
2 strúčiky |
|
80 g |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
1/2 ČL |
|
1/2 ČL |
|
50 ml |
|
Na servírovanie: | |
|
|
|
Postup
-
1
Cibuľu, cesnak a papriku nakrájame nadrobno. Asi 10 minút restujeme na panvici s olivovým olejom na miernej teplote.
- 2
Tofu popučíme vidličkou. Spolu s červenou šošovicou, koreninami a soľou pridáme tofu k zelenine. Pridáme lúpané paradajky a zalejeme 250 ml vody. Povaríme na miernom plameni približne 45 minút, kým šošovica nezmäkne. Občas premiešame a v prípade potreby dolejeme vodu. Fazuľu pridáme približne 15 minúť pred koncom dovarenia.
- 3
Čili podávame s ryžou, ozdobené čerstvým avokádom a lístkami koriandra.
Tiež čili:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu