Čili z červenej šošovice
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
55 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 1 bal. |
|
| 1 konzerva |
|
| 300 ml |
|
| 1 konzerva |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 2 strúčiky |
|
| 80 g |
|
| 1 ČL |
|
| 1 ČL |
|
| 1/2 ČL |
|
| 1/2 ČL |
|
| 50 ml |
|
| Na servírovanie: | |
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Cibuľu, cesnak a papriku nakrájame nadrobno. Asi 10 minút restujeme na panvici s olivovým olejom na miernej teplote.
- 2
Tofu popučíme vidličkou. Spolu s červenou šošovicou, koreninami a soľou pridáme tofu k zelenine. Pridáme lúpané paradajky a zalejeme 250 ml vody. Povaríme na miernom plameni približne 45 minút, kým šošovica nezmäkne. Občas premiešame a v prípade potreby dolejeme vodu. Fazuľu pridáme približne 15 minúť pred koncom dovarenia.
- 3
Čili podávame s ryžou, ozdobené čerstvým avokádom a lístkami koriandra.
Tiež čili:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu