Cícerový krém
Foto: miomat
Lahodný a zdravý krém z "hrnček var", hotový stlačením tlačítka.
Zdroj: mamigo.sk
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
25 minút
na 100 °C
na 100 °C
Suroviny
2 odmerky k MioMatu (aspoň hodinu vopred namočený) |
|
1-2 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1/2 ks |
|
1 strúčik |
|
1 stonka |
|
1 l |
|
|
|
|
|
|
|
1 malá plechovka |
|
|
|
|
Postup
-
1
Všetky suroviny dáme do "hrnček var", zalejeme vodou po rysku min., pridáme soľ, štipku čierneho mletého korenia a kurkumy.
- 2
Zapneme program Mash/Soup.
- 3
Po dokončení vlejeme husté kokosové mlieko (malá plechovka), pridáme zopár lístkov bazalky a kvapku limetkovej šťavy.
- 4
My sme mali aj mascarpone, tak sme z neho pridali za lyžicu. Ešte premixujete s programom Smoothie a môžete podávať.
Tiež cícerová polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu