Cícerovo-quinoové karí
František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 21. novembra 2018
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 21. novembra 2018
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zemiaky vložíme do hrnca, zalejeme studenou vodou a varíme 15–20 minút. Potom ich scedíme.
- 2
Zemiaky nahrubo rozdrvíme a dáme do veľkej panvice, pridáme cesnak, kurkumu, koriander, čili, zázvor, kokosové mlieko, pretlak a paradajky.
- 3
Všetko privedieme do varu, osolíme, okoreníme, pridáme quinou a 300 ml vriacej vody. Stlmíme plameň, zakryjeme a varíme 25 minút. Každých 5 minút premiešame. V polovici varenia pridáme scedený a prepláchnutý cícer a pred koncom vhodíme baby špenát.
Tiež cícerové karí:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu