Cícerové karí
Cícerové karí

Cícerovo-quinoové karí

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 21. novembra 2018
Cícerovo-quinoové karí
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
60 minút
príprava

Suroviny

400 g
3 strúčiky
3 KL
1 KL
1 KL
1 KL
400 g
1 PL
400 g (konzerva)
180 g
 g (konzerva)
150 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zemiaky vložíme do hrnca, zalejeme studenou vodou a varíme 15–20 minút. Potom ich scedíme.

  2. 2

    Zemiaky nahrubo rozdrvíme a dáme do veľkej panvice, pridáme cesnak, kurkumu, koriander, čili, zázvor, kokosové mlieko, pretlak a paradajky.

  3. 3

    Všetko privedieme do varu, osolíme, okoreníme, pridáme quinou a 300 ml vriacej vody. Stlmíme plameň, zakryjeme a varíme 25 minút. Každých 5 minút premiešame. V polovici varenia pridáme scedený a prepláchnutý cícer a pred koncom vhodíme baby špenát.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: