Šošovicovo-cícerové karí s quinoou

blissofplants - fotkablissofplants, 30. novembra 2020
3
porcie
10 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 g
2 PL (podľa vlastného výberu)
1/2 ks
2 strúčiky
1/2 ks
1 ks
200 g
5 PL
120 g uvarený
za hrsť
1 l

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Začneme varením quinoy. Quinou zalejeme 300 ml vody alebo zeleninového vývaru a pod pokrievkou uvaríme domäkka. Ochutíme.

  2. 2

    Na oleji orestujeme očistenú nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak, nadrobno nakrájanú papriku, pridáme na malé kúsky nakrájanú mrkvu, šošovicu, paradajkovú pastu, zalejeme 700 ml vody a varíme takmer domäkka.

  3. 3

    Dobre ochutíme. Na záver pridáme uvarený cícer, listy špenátu, premiešame a podávame s quinoou.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 3 komentáre
Vyzerá to naozaj skvelo, akurát som si nie istá, či sa to dá nazvať karí, pokiaľ tam nie je žiadne karí alebo iné korenie. (Opravte ma ak sa mýlim)