Chicken murgh lahori - pakistanské kuracie karí
Foto: chefmasterezel
4-5
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kura nasekáme na časti, vložíme do misy. Pridáme biely jogurt, premiešame a necháme odležať v chladničke (najlepšie cez noc).
- 2
Na suchej panvici opražíme chilli prášok, škoricu, koriander, pridáme zázvorovú pastu, cesnakovu pastu, nasekané paradajky.
- 3
Odležané kura pridáme ku základu z korenia a paradajok, spoločne všetko necháme pomalým ťahom dusiť, kým kurča nie je mäkké, jemné.
- 4
Keď je mäso mäkké, jemné, pridáme maslo na zjemnenie a chuť, dosolíme a dokoreníme podľa chuti. Na záver posypeme čerstvým nasekaným koriandrom. Hotové karí podávame s ryžou, chlebom naan, plackami chappati... podľa chuti. Prajem dobrú chuť.
Tiež kuracie karí:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Určitě odporúčam,dá sa použiť akékoľvek mäso.Nech sa vydarí, pekný deň prajem.
Ďakujem za upozornenie, názov je použitý tak ako má byť bez akéhokoľvek prekladu, varím a nazývam tie recepty tak ako ma naučili, žiadne suroviny ani recepty ani názvy nemením.Inak ďakujem, pekný deň prajem Ezel.
Ďakujem za recept.
Tie pasty doma nedrzim, tak bol cerstvy zazvor, cesnak aj chilli - moje vlastne.
Pridaj este nejake zaujimave rcp.
Ďakujem, určite sa môžte tešiť na nové recepty.
Farba vyzerá super, na prvý krát sa nikomu nepodarí urobiť presne ko má byť, na budúce poriadny zaklad z paradajok hlavne žiadne zahusťovanie múkou. Nové recepty sú na ceste. Nech sa darí
Na koniec pri jedení najlepšie 👌🏽
Ďakujem za odpoveď, aj tebe @ferno
Dobrý deň, určite sú to polievkové lyžice? Lebo chilli by mi nevadilo, ale škorice by mi bolo veľa. A v ktorom bode pridať citrónovú šťavu? V postupe už spomenutá nie je... ďakujem