Nepečený černicový zákusok
Nepečený černicový zákusok

Černicový vegan cheesecake

blissofplants - fotkablissofplants, 20. augusta 2020
30-40 minút
príprava

Suroviny

Korpus:
200 g
200 g
100 g
1 PL
Plnka:
200 g (namočené cez noc vo vode)
40 g hodvábne
150 g
4 PL
2 PL
Na ozdobenie:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Korpus: Zmixujeme všetky ingrediencie na korpus v mixéri, až kým nezískame lepkavú zmes. Zmes zatlačíme na dno tortovej formy (ja som použila srdiečkovú ale okrúhla s priemerom 24 cm by mala byť fajn tiež). Formu s korpusom dáme do mrazničky kým pripravíme černicovú zmes.

  2. 2

    Plnka: Zmixujeme všetky ingrediencie (kešu orechy treba vopred na noc namočiť do vody) v mixéri, kým nedosiahneme hladkú textúru. Plnku nalejeme na korpus a necháme niekoľko hodín v mrazničke.

  3. 3

    Akonáhle sme pripravení servírovať, necháme cheesecake 15 minút rozmraziť a nakrájame.

  4. 4

    Ozdobíme obľúbeným ovocím a roztopenou horkou čokoládou.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu