Černicový vegan cheesecake
30-40 minút
príprava
príprava
Suroviny
| Korpus: | |
| 200 g |
|
| 200 g |
|
| 100 g |
|
| 1 PL |
|
| Plnka: | |
| 200 g (namočené cez noc vo vode) |
|
| 40 g hodvábne |
|
| 150 g |
|
| 4 PL |
|
| 2 PL |
|
| Na ozdobenie: | |
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Korpus: Zmixujeme všetky ingrediencie na korpus v mixéri, až kým nezískame lepkavú zmes. Zmes zatlačíme na dno tortovej formy (ja som použila srdiečkovú ale okrúhla s priemerom 24 cm by mala byť fajn tiež). Formu s korpusom dáme do mrazničky kým pripravíme černicovú zmes.
- 2
Plnka: Zmixujeme všetky ingrediencie (kešu orechy treba vopred na noc namočiť do vody) v mixéri, kým nedosiahneme hladkú textúru. Plnku nalejeme na korpus a necháme niekoľko hodín v mrazničke.
- 3
Akonáhle sme pripravení servírovať, necháme cheesecake 15 minút rozmraziť a nakrájame.
- 4
Ozdobíme obľúbeným ovocím a roztopenou horkou čokoládou.
Tiež černicový zákusok:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Dakujem krasne
Ďakujem