Nepečený černicový zákusok
Černicový vegan cheesecake
Autor receptu: blissofplants
Postup
- Korpus: Zmixujeme všetky ingrediencie na korpus v mixéri, až kým nezískame lepkavú zmes. Zmes zatlačíme na dno tortovej formy (ja som použila srdiečkovú ale okrúhla s priemerom 24 cm by mala byť fajn tiež). Formu s korpusom dáme do mrazničky kým pripravíme černicovú zmes.
- Plnka: Zmixujeme všetky ingrediencie (kešu orechy treba vopred na noc namočiť do vody) v mixéri, kým nedosiahneme hladkú textúru. Plnku nalejeme na korpus a necháme niekoľko hodín v mrazničke.
- Akonáhle sme pripravení servírovať, necháme cheesecake 15 minút rozmraziť a nakrájame.
- Ozdobíme obľúbeným ovocím a roztopenou horkou čokoládou.