Nepečený černicový zákusok

Černicový vegan cheesecake

Autor receptu: blissofplants

30-40 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Korpus: Zmixujeme všetky ingrediencie na korpus v mixéri, až kým nezískame lepkavú zmes. Zmes zatlačíme na dno tortovej formy (ja som použila srdiečkovú ale okrúhla s priemerom 24 cm by mala byť fajn tiež). Formu s korpusom dáme do mrazničky kým pripravíme černicovú zmes.
  2. Plnka: Zmixujeme všetky ingrediencie (kešu orechy treba vopred na noc namočiť do vody) v mixéri, kým nedosiahneme hladkú textúru. Plnku nalejeme na korpus a necháme niekoľko hodín v mrazničke.
  3. Akonáhle sme pripravení servírovať, necháme cheesecake 15 minút rozmraziť a nakrájame.
  4. Ozdobíme obľúbeným ovocím a roztopenou horkou čokoládou.