Cannelloni plnené zeleninou
Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 14. novembra 2011
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 14. novembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z hrubej múky, vajec, soli a špenátovej drviny vypracujeme cesto. Rozvaľkáme ho na tenko (asi 1,5 mm). Nakrájame na kocky 7x7 cm a uvaríme v osolenej vode.
- 2
Zeleninu nakrájame na menšie kúsky a dáme variť asi 10 minút. Pripravíme bešamel tak, že na oleji opražíme múku, podlejeme studeným mliekom a miešame 15 minút. Dochutíme bylinkami.
- 3
Zeleninu scedíme a zamiešame do bešamelu. Cesto naplníme zmesou, vytvoríme plnené rúrky a dáme zapiecť do rúry na 180 stupňov, posypané parmezánom a maslom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu