Komentáre k receptu:
  • terinka55 - fotkaterinka55 14. júna 2016 o 19:32

    Parádne, voňavé jedlo. Veľká pochvala Ti letí aj s piatimi kamoškami (*).
    @zareaguj
     1x hyacinta
  • jerica - fotkajerica 14. júna 2016 o 19:42

    @frezia , inšpirácia po ruke, recept nemá chybu *****, dík, mám všetko po ruke, spravím z kuraťa !
    @zareaguj
  • frezia - fotkafrezia 14. júna 2016 o 20:36

    @terinka55 , dakujem za pochvalu aj kamosky.
    @jerica , dakujem, tesim sa, z kurcata to bude tiez vyborne. Ja som nieco podobne uz robila aj z jahnacieho pliecka. Recept tu mam niekde na zaciatku.
    @zareaguj
  • violetacamorova - fotkavioletacamorova 14. júna 2016 o 21:34

    Pekná inšpirácia.
    @zareaguj
  • frezia - fotkafrezia 14. júna 2016 o 23:27

  • používateľ nemá avatarhaji 15. júna 2016 o 05:19

    Dobře jsi navařila, krásné fota a vůně všude!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarveronikkka 15. júna 2016 o 06:41

    no teeedaaa :-)
    krása, kavalkáda chutí a farieb na tanieri - fantastické!!! :-)
    5*
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarveronikkka 15. júna 2016 o 06:45

    a samozrejme uložené v kk :-)
    @zareaguj
  • frezia - fotkafrezia 15. júna 2016 o 09:55

    @haji , @veronikka , dakujem velmi pekne.
    @zareaguj
  • mesiar50 - fotkamesiar50 15. júna 2016 o 10:41

    Veľmi gustiózne a pekne pripravené jedlo.
    Gratulujem. * * * * *
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 15. júna 2016 o 10:45

    tvoje trapenie stalo za to, isto by mi chutilo, az na tu tarhonu, ale ina priloha je najmensi problem
    @zareaguj
  • bembo - fotkabembo 15. júna 2016 o 11:43

    krásny recept.už je aj v KK.robievam dosť často jedlá z morčacích stehien,či už z horných alebo dolných,tento určite vyskúšam
    @zareaguj
  • frezia - fotkafrezia 15. júna 2016 o 15:53

    @mesiar50 , dakujem velmi pekne.
    @afataga , povodne som chcela urobit bulgur, ale moj muz si vybral tarhonu. Dakujem za komentar.
    @bembo , dakujem pekne. Zostalo nam este na dnesny obed a chutilo mozno este lepsie ako vcera. Vcera som cele mäso pokrajala na platky a zaliala tym vypekom. Bolo skutocne velmi jemne a vonave.
    @zareaguj
  • hyacinta - fotkahyacinta 15. júna 2016 o 17:47

    Úplne jednoduché. Krásny recept,určite urobím! 5*
    @zareaguj
  • monty469 - fotkamonty469 15. júna 2016 o 21:23

    Krásny a chutný recept. Vôňa dorazila až k nám :-)
    @zareaguj
  • frezia - fotkafrezia 15. júna 2016 o 21:52

  • havino - fotkahavino 15. júna 2016 o 22:17

    veru výborné, ja už sama sebe idem na nervy, čo som zaťažená na morčacinu a hlavne horné stehno len v poslednej dobe, pol ak nie 3/4 mraziaka je morčacina, včul nemám s kožou, ale aj rolády som piekla z nej nie raz, takto veľa bylinkami ochutené nie, nezabudnem, bude aj u nás, pekný recept
    @zareaguj
  • klukodvody - fotkaklukodvody 15. júna 2016 o 23:23

    No u nás moc krůtí nejíme. Mám vůni krůtího masa spojenou s velmi smutnou vzpomínkou pro nás, ale to není k receptu. Krásně připravené jídlo určitě vynikající a rád jsem se podíval a potěšil. Zdravíme do Berlína, máme tam dost známých.
    @zareaguj
  • frezia - fotkafrezia 15. júna 2016 o 23:31

    @havino , hydinu jeme casto a radi, na rozne sposoby. Nevadi, ze mas bez koze bude to taktiez dobre.
    @klukodvody , dakujem za pochvalu aj pozdrav. Tiez vas zdravime na Morave.
    Zelame vam este krasny vecer.
    @zareaguj
  • zolik - fotkazolik 18. júna 2016 o 18:18

    pekny recept aj velmi pekne nafoteny a popisany. uz ulozeny, lebo ho urcite vyskusam. väcsinou robievam na sposob "bazanta". tento Tvoj mi ale pride taky letny, sviezi.
    @zareaguj
  • frezia - fotkafrezia 18. júna 2016 o 20:03

    @Zolik (18.6.2016 18:18)

    dakujem za pochvalu. Morcacie mäso robim casto, mna by zaujimal tvoj sposob na "bazanta". Hladala som ho medzi tvojimi receptami, ale nenasla.
    @zareaguj
  • zolik - fotkazolik 18. júna 2016 o 20:44

    @Frezia (18.6.2016 20:03)
    Frezia mila, nie je tam. tak v skratke: vykostene stehno (väcsinou dolne) prespikujem slaninou a cesnakom, v maziari rozdrvim c. korenie, hrubozrnnu sol, suseny rozmarin a borievky (musela som si pozriet preklad - Wacholder). touto zmesou potriem mäso. do vnutra vlozim vetvicky rozmarinu a tymianu s hrudkou masla, zarolujem a previazem ako pri Tvojom recepte, len nie tak ukazkovo uhladne. dalsi postup v priprave je rovnaky ako Tvoj. Dam do pekaca, podlejem 1/2 na 1/2 vodou a svetlym pivom. na vrch davam este kusky masla. Pocas pecenia podlievam pivom. (uz som skusala aj s bielym vinom. tiez dobre, ale s tym pivom lepsie). Ta stava z pecenia je velmi dobra, taka "polovnicka". Mne sa k tomu najlepsie hodi zemiakova kasa a kompot z lesneho ovocia.
    P.S.: My sme to doma volali "na bazanta" podla podobneho receptu "Kura na sposob bazanta". S morcacim mäsom sa daju robit divy. Hovori sa, ze moriak ma 5 druhov mäsa, co sa chuti tyka. Uz som robila aj svieckovu, fasirky, raznici atd. Dufam, ze som Ta trochu inspirovala a budem rada ak tento recept vyskusas a ak bude chutit pridas na Varechu. Prajem Ti pekny weekend a pekny pozdrav do Berlina
    @zareaguj
  • frezia - fotkafrezia 19. júna 2016 o 08:21

    @Zolik (18.6.2016 20:44)

    Dakujem velmi pekne, ked vyskusam, dam vediet.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist