Bulharský mäsový šalát
Miroslav Ryljak
šéfkuchár hotela Podhradie v Považskom Podhradí, 26. augusta 2012
šéfkuchár hotela Podhradie v Považskom Podhradí, 26. augusta 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Upečené bravčové mäso a očistenú papriku nakrájame na tenké rezance, paradajky na plátky.
- 2
Pór a cibuľu speníme na oleji s paradajkovým pretlakom, pridáme všetky pochutiny a rozotrený cesnak, podlejeme vínom a necháme prejsť varom.
- 3
Po vychladnutí všetko spolu zmiešame, podľa potreby jemne dochutíme a ešte raz zľahka premiešame. Podávame s tmavým alebo celozrnným pečivom. Šalát je vhodné nechať odležať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu