Foto: 2010
Tie výborne slovenské bryndzové pomazánky ma inšpirovali.
Postup
-
1
Do bryndze som pridal trochu mlieka , pridal sladku madarsku papriku a trosku stiplavej na chut vymiesal na hustejsi dressing nakoniec som vmiesal na drobno pokrajanu pazitku.
- 2
Na troche oleja som dal oprazit kvalitnejsiu paprikovu klobasu nakrajanu na kolecka. Vybral a odlozil na stranu.
- 3
Do vypeku som dal na drobno nakrajanu jarnu cibulku a rychlo oprazil pridal zohriate halusku a trochu oprazil . Na koniec pridal lyzicku posekanej petrzlenovej vnate.
- 4
Na tanier som dal halusky zalial zohriatym bryndzovo paprikovym dressingom a nakoniec prizdobil oprazenou klobasou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
tomu črpák žinčice a bruško spokojné.
v poslednej dobe si samé prekvapenie :-)
inovácia? prečo nie? ale by si to hádam mal uviesť pre malicherných aspoň v úvode. pre mňa nemusíš :D