Bravčové rezne s plesňovým syrom, luxusná chrumkavá klasika videorecept
Neuveriteľne šťavnaté, vo vnútri ukrývajú krémový roztekajúci sa syr a zvonku majú dokonalý chrumkavý obal. Ak milujete rezne, tento recept si obľúbite.
porcie
príprava
Postup
-
1
Rezne naklepeme, osolíme a okoreníme. Plesňový syr nakrájame natenko na plátky.
- 2
Na rezne do polovice poukladáme plátky syra, mäso preložíme cez plnku a poriadne pozatláčame.
- 3
Rezne potom obalíme v múke, v rozšľahaných vajciach a nakoniec v strúhanke. Trojobal dobre popritláčame. Ak treba, môžeme aj spevniť špáradlom, aby syr nevytiekol.
- 4
Pripravené rezne vypražíme na oleji z každej strany dozlatista (približne 4 minúty z každej strany) a potom na papierovom obrúsku necháme odkvapkať od prebytočného tuku.
- 5
Podávame s varenými zemiakmi a lyžicou brusnicovej zaváraniny, podľa chuti aj so zeleným šalátom.
Tiež rezne:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu