Vyprážané plnené rezne
Vyprážané plnené rezne

Bravčové rezne s plesňovým syrom, luxusná chrumkavá klasika videorecept

tvvarecha - fotkaTV Varecha, zajtra o 06:00

Neuveriteľne šťavnaté, vo vnútri ukrývajú krémový roztekajúci sa syr a zvonku majú dokonalý chrumkavý obal. Ak milujete rezne, tento recept si obľúbite.

4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

4 rezne
1 ks (120 g)
Trojobal:
2 ks
Na vyprážanie:
 varené
4 PL



Postup

  1. 1

    Rezne naklepeme, osolíme a okoreníme. Plesňový syr nakrájame natenko na plátky.

  2. 2

    Na rezne do polovice poukladáme plátky syra, mäso preložíme cez plnku a poriadne pozatláčame.

  3. 3

    Rezne potom obalíme v múke, v rozšľahaných vajciach a nakoniec v strúhanke. Trojobal dobre popritláčame. Ak treba, môžeme aj spevniť špáradlom, aby syr nevytiekol.

  4. 4

    Pripravené rezne vypražíme na oleji z každej strany dozlatista (približne 4 minúty z každej strany) a potom na papierovom obrúsku necháme odkvapkať od prebytočného tuku.

  5. 5

    Podávame s varenými zemiakmi a lyžicou brusnicovej zaváraniny, podľa chuti aj so zeleným šalátom.

Diskusia k receptu