Liptovské plnené rezne

hyza - fotkahyza, 22. novembra 2013
Liptovské plnené rezne
Foto: hyza

Komerčný recept

4
porcie
30 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
20 ks
12 kúskov z neho
2 ČL




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia umyjeme, osušíme a naložíme do misy spolu s olejom, soľou, korením a tymianom. Marinujeme približne hodinu. Potom mäso vyberieme z marinády a osušíme. Kuracie prsia narežeme tak, že vytvoríme kapsy. Tie naplníme listami špenátu a syrom, zatvoríme ich pomocou špáradla. Mäso prudko opečieme na rozpálenej panvici z oboch strán. Vyberieme a odložíme na teplé miesto. Do výpeku pridáme trochu marinády a vody, prevaríme a zredukujeme na polovicu. Mäso vrátime do panvice a prehrejeme.

  2. 2

    Príloha: ryža, zeleninový šalát

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia