Dusené bravčové mäso
Dusené bravčové mäso

Bravčové pliecko na suchohríboch fotorecept

izabella929 - fotkaizabella929, 18. marca 2018

Nás nedeľný obed...

4
porcie
10 minút
príprava
65 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1 PL domáca
1 ks
1 strúčik
1 PL
1 PL domáca
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Pliecko som umyla, osušila a nakrájala na plátky.

    Bravčové pliecko na suchohríboch (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Na panvici som rozohriala masť a mäso som opiekla z oboch strán.

    Bravčové pliecko na suchohríboch (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pridala som horčicu.

    Bravčové pliecko na suchohríboch (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Mäso som osolila, korenila, posypala červenou paprikou a pridala som nakrájanú cibuľu a cesnak.

    Bravčové pliecko na suchohríboch (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Pridala som paradajkovú šťavu a podliala malým množstvom vody. Dusila som pod pokrievkou na slabom plameni 50 min.

    Bravčové pliecko na suchohríboch (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Už k mäkkému mäsu som pridala za hrsť suchohríbov a nechala prejsť varom 15 min.

    Bravčové pliecko na suchohríboch (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Podávala som s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom. Prajem vám dobrú chuť.

    Bravčové pliecko na suchohríboch (fotorecept) - obrázok 7

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia