Bravčové kapsy plnené cesnakovým maslom a syrom fotorecept
Foto: palokuchki
Tento recept je obmenou orginalneho receptu chicken kiew.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zmaknute maslo, sol a pretlaceny cesnak som zmiesala do kopy.
-
2
Zmiesane maslo som zabalila do potravinarskej folie a dala som do ladnicky stuhnut.
-
3
Karmenadlu som pokrajala na platky tak, ze kazdy druhy platok som uplne nerozrezala. Jednotlive platky som roztvorila.
-
4
Stuhnute cesnakove maslo a syr som si pokrajala na platky. Na obrazku je viacej masla aj syra ako potrebujem k tomuto receptu. Tu pouzijem len tie platky co su uz nakrajane.
-
5
Platky masa trochu rozklepem a posolim. Na kazdy platok masa polozim jeden kus syra a masla.
-
6
Platky masa prehnem na polovicu. Poklepem dookola tlcikom na maso aby sa spojili okraje.
-
7
Obalim v muke, rozslahanom vajicku a struhanke.
-
8
Vyprazam na miernom oleji asi desat minut.
-
9
Vyprazene ulozim na papierovy obrusok.
-
10
Ked prekrojim, z vyprazenych kapsi vyteka maslo a rozpusteny syr.
Diskusia k receptu