Bravčové kapsy plnené cesnakovým maslom a syrom (fotorecept)

Autor receptu: palokuchki

Tento recept je obmenou orginalneho receptu chicken kiew.

6
porcií
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Zmaknute maslo, sol a pretlaceny cesnak som zmiesala do kopy.
  2. Zmiesane maslo som zabalila do potravinarskej folie a dala som do ladnicky stuhnut.
  3. Karmenadlu som pokrajala na platky tak, ze kazdy druhy platok som uplne nerozrezala. Jednotlive platky som roztvorila.
  4. Stuhnute cesnakove maslo a syr som si pokrajala na platky. Na obrazku je viacej masla aj syra ako potrebujem k tomuto receptu. Tu pouzijem len tie platky co su uz nakrajane.
  5. Platky masa trochu rozklepem a posolim. Na kazdy platok masa polozim jeden kus syra a masla.
  6. Platky masa prehnem na polovicu. Poklepem dookola tlcikom na maso aby sa spojili okraje.
  7. Obalim v muke, rozslahanom vajicku a struhanke.
  8. Vyprazam na miernom oleji asi desat minut.
  9. Vyprazene ulozim na papierovy obrusok.
  10. Ked prekrojim, z vyprazenych kapsi vyteka maslo a rozpusteny syr.