Bravčová krkovička na póre a červenom víne so šampiňónmi fotorecept
Foto: izabella929
Náš nedeľný obed
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Bravčovú krkovičku som umyla, osušila a naklepala.
-
2
Na panvici som rozohriala masť, pridala som mäso a opiekla z oboch strán.
-
3
Pór som nakrájala na kolieska,
-
4
..pridala som ho k mäsu.
-
5
Mäso som osolila, okorenila, pridala horčicu, poliala vývarom a len chvíľku nechala prevrieť, kým sa tekutina odparila.
-
6
Poliala červeným vínom a už iba pár minút opiekla.
-
7
Pripravila som šampiňóny. Na panvicu som dala maslo, pridala som cibuľu, pokrájané šampiňóny, opiekla, osolila, okorenila...
-
8
... chvíľu opiekla a hotovo.
-
9
Podávala som s cestovinami penne. Prajem vám dobrú chuť
-
10
..pripravovala som krkovičku, tento obrázok sa mi zatúlal...už som myslela na tento týždeň, že budem robiť karé..ospravedlňujem sa..
Asi si sa pomýlila: v názve máš karé a pracovala si s krkovičkou. Malá chybička sa stala.
Autorka upravila názov receptu na krkovičku. Ďakujeme za upozornenie.
@Redakcia (6.3.2019 22:57) :-)
mohla som ako prílohu podávať zemiaky, ale robila som iné jedlo a mala som už uvarené penne..ale najradšej mám mäso len so šalátom..