Diskusia k receptu
Dusená bravčová krkovička

Bravčová krkovička na póre a červenom víne so šampiňónmi fotorecept

izabella929 - fotkaizabella929, 6. marca 2019

Komentáre 1 - 15 z 19


Jedlo to je fajnové, aj dobre vyzerá.
Asi si sa pomýlila: v názve máš karé a pracovala si s krkovičkou. Malá chybička sa stala.
1x lakey5
Příjemný recept, chutný oběd! Karé aj krkovica, maso je dva v jednom - poctivý kus.
Uložené v KK,ale ja by som to podaval miesto cestovin s varenymi zemiakmi s petrzlenovou vnatkou alebo opekané. Autorka receptu je dobra kucharka,sudim podla receptov
Izka,mne by stačila iba krkovička so šampiňónmi,bez cestovín,však je pôst:-))
používateľ nemá avatar
123
však to aj karé je, nie krkovička...
Karé navazuje na krkovičku, nebo naopak. Prostě se v jednom místě scházejí. Plát masa zde vyfocený je část karé /světlé maso/ a část krkovičky /tmavé maso/. Je to cca 70% karé na 30% krkovičky. Takový kousek mám nejraději!
1x frezia
@terinka55 , ospravedlňujem sa, pri písaní receptu som sa pomýlila a nebolo to zámerne..niekam sa mi stratila fotka celého mäsa a to ma zmýlilo..už som asi myslela na karé, ktoré chcem robiť najbližšie k obedu..ja mám toto mäso od susedkinho švagra, predal mi ho keď nedávno zabíjal..sama som si krkovičku aj karé vykostila..
@mathias , ďakujem pekne..mám tu už na Vareche.sk 1200 receptov, robila som už takmer všetko..
mohla som ako prílohu podávať zemiaky, ale robila som iné jedlo a mala som už uvarené penne..ale najradšej mám mäso len so šalátom..
@45678 , áno . viem o tom že je už pôst..iste mohlo byť jednoducho s nejakým šalátom.-)srdečne pozdravujem a vďaka za komentár.)