Komentáre k receptu:
  • terinka55 - fotkaterinka55 8. septembra 2019 o 16:57

    Fajnový obed ste mali.
    @zareaguj
     1x haji
  • používateľ nemá avatarhaji 8. septembra 2019 o 17:50

    Pěkný recept, chutný oběd. Ráda přidávám do jídla tymián, chce to trénink, bo je to dost výrazná bylinka, třebaže sušená. Obdivuji i tvoje nokerle, milá Izi, fajn kombinace.
    @zareaguj
     1x terinka55
  • frezia68 - fotkafrezia68 8. septembra 2019 o 18:35

    Krkovička je pre mňa najlepší kúsok zo všetkých mias a s nokerlami ? No,najlepšie,dobre varíš :-).
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 8. septembra 2019 o 19:07

    @terinka55 ,ďakujem pekne za pochvalu . .
    @zareaguj
     1x terinka55
  • izabella929 - fotkaizabella929 8. septembra 2019 o 19:09

    @haji ,rada používam bylinky a viem,že treba niektoré opatrne pridávať,aby sme nepotlacili základnú chuť mäsa,,,ďakujem pekne za komentár...
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 8. septembra 2019 o 19:12

    @frezia68 ,je to tak ako píšeš,krkovička je najchutnejší kúsok maska,,rada ju využívam aj na minútku,,,chutné a šťavnaté,,,Laci pecene sa robí práve preto z krkovičky,,,ďakujem pekne za komentár,,,
    @zareaguj
  • boxik - fotkaboxik 9. septembra 2019 o 16:00

    Vyzerá to viac než dobre a ak z toho červeného zostane aj na zapitie nie je možné nič iné iba chváliť a samozrejme tento skvele vyzerajúci recept vyskúšať. Inak máš u mňa body za zverejnenie jedlého receptu pretože takých nám na vareche zostalo poskromne.
    @zareaguj
     1x terinka55
  • izabella929 - fotkaizabella929 9. septembra 2019 o 17:04

    @boxik , šikovnej gazdinke vždy zostane vínko aj na zapitie..ďakujem pekne za komentár..)
    @zareaguj
     1x terinka55
  • používateľ nemá avatarhannes 13. septembra 2019 o 23:10

    Fajn receptík. Iba maličkosť - tú mletú papriku by som dal ešte pred mäsom. Po je rozpustení v masti s cibuľou by tá paprika dodala jedlu výraznejšiu farbu a chuť. Toto nie je kritika, iba návrh, ako by som postupoval ja. Naozaj nič vo zlom, páči sa mi to.
    @zareaguj
     1x leaela
  • izabella929 - fotkaizabella929 17. septembra 2019 o 16:14

    @hannes ,no možno máš pravdu, ale mala som jedného dobrého kamaráta v Maďarsku a takto ma to učil...na kritiku tu má každý právo..je mnoho receptov, kde sa najprv pripraví základ pod mäso, teda sa už dáva aj paprika a podleje sa malým množstvom vývaru.. teraz som to robila inak..vďaka za komentár.-)
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 17. septembra 2019 o 16:17

    @hannes , zabudla som..práve včera som sa naučila pripravovať základ pod sarmu novým spôsobom a veľmi sa mi páči..a naviac aj to, ako použiť zbytok mletého mäsa zo sarmy, aby bolo rovnocenné so zabalenou plnkou v kapustných listoch..rada sa učím nové veci a hneď aj vyskúšam..
    @zareaguj
  • radox1 - fotkaradox1 17. septembra 2019 o 17:55

    no podel sa s nami o ten novy sposob,nech sa priucim,lebo ja nemam kamarata v madarsku.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist