Baklažánové roládky s bryndzou na restovanej cukete fotorecept
			   Jozef Popelka
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Pepper Inn v Šali, 26. júla 2019
		   
		   šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Pepper Inn v Šali, 26. júla 2019

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Bryndzu rozmiešame s kyslou smotanou, nasekanou mätou, opraženými píniovými orieškami, dochutíme soľou a citrónovou šťavou.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Cuketu a cibuľu nakrájame na malé kocky a krátko orestujeme na olivovom oleji. Primiešame nasekanú vňatku, trochu opražených píniových orieškov, ochutíme podľa potreby soľou, korením a citrónom.
- 3
 Baklažán nakrájame na tenké plátky a nasucho ich ugrilujeme z oboch strán. Hotové ochutíme cesnakom, soľou, korením, citrónovou šťavou a olivovým olejom.
                                                    - 4
 Opečené plátky baklažánu plníme bryndzovou plnkou, zrolujeme a podávame na vlažnej nakrájanej cukete.
                                                     - 3
 
                                                    
                                                    
                                                    




 


Diskusia k receptu