Kurgul - kostnatý guľáš
Toto je taká variácia na guľášik, veď guľáš je typické improvizačné jedlo, ktoré sa nemôže variť presne...
Kurča v jogurte a polievka...
"Krůtí stehna jsem pečlivě naložil do pepřovýho jogurtu Pak jsem je upek na ohni a začal jsem hrát Hrál...
Bravčové kocky na šampiňónoch a hrášku zo šľahačkou bez cibule a cesnaku
... prišiel som z roboty, urobil si poriadneho Turka a keďže som už dojedol svoju "Fazuľovú pestrú",...
Polievka fazuľová pestrá
táto polievka je taký pokus, že koľko druhov surovín sa zmestí do jedného hrnca!Ale nie na množstvo,...
Fašírky a Mortadella
Fašírka je jedlo mnohých variácíí, každá jedna je vlastne originál! A tu si môžte pozrieť niekoľko...
Hovädzinka špikovaná kuracími prsiami a slaninou a bravčový perkeltík
Keďže je hovadzina trošku suchá, tak sa zvykne prešpikovať slaninou, aby bola šťavňatejšia!A ja som si vymyslel,...
Moja nedeľná trojvaječná praženica...
Túto praženicu si zvyknem robievať vždy v nedeľu, lebo nedeľa je na to ako stvorená!!!
Pangasius v Červenom mori
. je to taká netradičná varianta na guľky v paradajkovej omáčke. to keď nemáme mleté...
Bourguignon
Keby som mal kilo hovädzej lopatky a deň voľna, tak si urobím BOURGIGŇON!A ako?Jednoducho-
Špeciálny segedínsky guľáš podľa mojej hlavy z mleteho mäska bravčového
. oňahdy som našiel v mrazáku pol kila mletého mäska z prasiatka a ako som tak...
Glabšované dišfengy - alebo moje narodeninové upotené utopence
... tieto netradičné utopence si robievam pri slávnostných príležitostiach, kde mám ozaj dobrých priateľov a môžme si...