Bravčové dvojičky

pacun110 - fotkapacun110, 7. januára 2011

veľmi zaujímavá kombinácia sviežeho a údeného mäska..však?

Suroviny

4 ks, plátky z čerstvej
4 ks, plátky
2 ks
3 -strúčiky
 (1 kelímok)




Postup

  1. 1

    Čerstvé rezne posypem grilovacím korením a ihlicami spojím z údenými.Ohňovzdornú misu pomastím olejom a vložím rezne.Posypem pertžlenovou vňaťou,posekanou cibuľou aj cesnakom.Podlejem vodou a prykryté pečiem 3/4 hodiny v rúre pri teplote 180 °C.Občas podlejem.Mäkké rezne vyberiem,pridám rozhabarkovanú kyslú smotanu,dochutím soľou a korením,povarím,vložím rezne a nechám prehriať.Podávam so zemiakovýmy šúľancami...

Diskusia k receptu

ejta
a toto som prečo až teraz objavila ???




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia