jancinkin nemá fotku

Jancinkin


Recept bez obrázku Zelerová nátierka Vaše

10 porcií.čas prípravy 30.min.

Recept bez obrázku Toastová roláda Vaše

Toastovy chlieb okrájame a skrojky nakrájame na malé kocky.

Recept bez obrázku Čertovské mäso s pečenými zemiakmi Vaše

Mäsonakrája me na cm.slíže,šampiňóny na plátky,cibuľu na kolieska a cesnak prelisujeme.V mise zmiešame mäso s ostatnými surovinami.Zmes dáme do pekáča,podlejeme vodou,prikryjeme alobalom a pečieme v rúre asi hodinu n 180st.Po hodine odstránime alobal a pečieme ešte asi 15 min.Pečené zemiaky:Zemiaky očistené nakrájame na štvrtky,osušíme a dáme do pekáča.Osolíme posypeme cesnakom,ml.paprikou,rascou,pokvapkáme olejom a pečieme dozlata..Dobru chuť..

Recept bez obrázku Vyprážaný syr inak Vaše

Postup:Syr nastrúhame,pridáme vajcia,strúhanku,korenie a premiešame.Zo zmesi tvarujeme menšie placky,obalíme len v strúhanke a vyprážame na horúcom oleji dozlata.Podávame s varenými zemiakmi alebo hranolkami a tatarkou..

Recept bez obrázku Kura s karí korením Vaše

Všetky suroviny zmiešame a necháme v chladničke stáť cez noc. Pekáč vymastíme uložíme naň kura,zvyšok marinády rozmiešame s trochou vody a vylejeme na pekáč. Na mäso naukladáme cibuľu nakrájanú na kolieska. Pečieme pomaly na 150 st. asi 45 min. Podávame s ryžou.zemiakmi chlebom,podľa chuti.

Recept bez obrázku Kura od Ruda Vaše

Kura naporcujeme,sprudka opečieme na oleji. Pridáme všetko ostatné premiešame a pomaly pečieme. Keď je kura udusené,tak ho zjeme,najlepšie s chlebom. Dobrú chuť.

Recept bez obrázku Ostrá kuracia polievka Vaše

Kuracie stehná s kosťou uvaríme domäkka.Cibuľu nakrájame nadrobno,speníme na masti,poprášime múkou a urobíme svetlú zápražku.Pridáme papriku,zalejeme studenou vodou a povaríme.

Recept bez obrázku Demikát zo syru NIVA Vaše

Dáme uvariť nadrobno nakrájanú cibuľu,rascu,bujon.Do misky si dáme maslo,papriku korenie soľ a nastrúhaný syr NIVA.Podlejeme horúcim vývarom,rozmiešame a vylejeme do vriaceho vývaru s cibule,rasce a bujonu.Dolejeme mlieko povaríme,rozmrvíme vňatku.Podávame s nadrobeným chlebom.



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist