Čertovské mäso s pečenými zemiakmi

jancinkin - bez fotkyjancinkin, 11. marca 2014
45 minút
príprava

Suroviny

600 g
2 ks
6 ks
150 g
2 PL
3 ks
podľa potreby




Postup

  1. 1

    Mäsonakrája me na cm.slíže,šampiňóny na plátky,cibuľu na kolieska a cesnak prelisujeme.V mise zmiešame mäso s ostatnými surovinami.Zmes dáme do pekáča,podlejeme vodou,prikryjeme alobalom a pečieme v rúre asi hodinu n 180st.Po hodine odstránime alobal a pečieme ešte asi 15 min.Pečené zemiaky:Zemiaky očistené nakrájame na štvrtky,osušíme a dáme do pekáča.Osolíme posypeme cesnakom,ml.paprikou,rascou,pokvapkáme olejom a pečieme dozlata..Dobru chuť..

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia