Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
mane
„Mapo tofu”
@bugout (8.3.2021 13:00)

klasicky sa vyrobi soja z bobov, nakraja sa na kocky, ulozi sa na slamu, postupne vo vrstvach, da sa do chladu. Narastie na tom plesen. Potom sa namoci do alkoholu a obali sa v rozdrvenom chili. Da sa do kamennej nadoby, s vodou uzatvaratelnym hrdlom. Proste je smradlave, ale neskutocne dobre. Tu v azii je tolko druhov tofu, o ktorych v europe ludia ani netusia a nevyraba sa len zo soje.
asal
„Tradičné medové rezy”
1PL sódy bikarbóny je asi omyl nie?
Obyčajne sa dáva kávová.
Ja som robila včera, ale veľmi v ceste cítim aj tu kávovú l. Robila som zo 450g múky. Hádam to nebude cítiť keď to naplním.
S tým natretim vrchného plátu pod polevu je super tip,, to mi nikdy nenapadlo vďaka ☺️
bugout
„Trhané morčacie stehno”
@monikamartin (13.1.2024 21:05)

Áno tento recept je skvelý aj ja podľa neho robím. Skúšal som viaceré (myslím samozrejme marinády) ale toto je chuťovo najlepšie. Robím tak aj hovädzie aj bravčové. Časa potom nie vždy sedí.... Vždy urobím veľa a aj zamrzím. Potom podľa potreby je po ruke.