Čertova nevesta

rein - fotkarein, 22. februára 2012
Čertova nevesta
Foto: rein

super recept

6
porcií
30 minút
príprava
90 minút
na 200 °C

Suroviny

1 kg
750 g
2 ks
1/2 fl
2 PL
1 PL
1 dl
1 dl
1 PL
1 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso si nakrájame na menšie plátky,cibuľu na kolieska,klobásku tiež a urobíme si s ostatných surovín pekelne dobrý nálev.

    Čertova nevesta - obrázok 1
  2. 2

    A ukladáme cibuľu,mäso,klobásku,cibuľu,mäso klobásku atď až do konca.

    Čertova nevesta - obrázok 2
  3. 3

    Na záver rovnomerne polejeme koreninami v oleji a pive.

    Čertova nevesta - obrázok 3
  4. 4

    Podávame so zemiakovou kašou.

    Čertova nevesta - obrázok 4

Diskusia k receptu

38 komentárov k receptu
Hm...to je ozaj dobrota!Treba na takýto pekáč prizvať ozaj tých ktorí milujú pohodu a dobré jedlo.Urobím to určite na chatu.Je to ako živánska.Ešte k tomu veľkú šalátovu misu s chutnou zeleninou a hostina sa môže začať!Pridávam do KK.Máš to vzorne naukladané.Páči sa mi to.
robievam trochu podobne jedlo, je to vyborne a ano, musi tam byt cierne pivo, raz som zabudla kupit a urobila s bielym a nebolo to ono, len ja radsej pouzijem chilli papricky a pretlak, nam to najviac chuti s chlebom, ja este davam oregano
Mňaaam, to musí byť výborné! Keby bolo z bravčového a pridala by sa slanina, bolo by to celkom moja živánska na plechu (lebo kto by sa babral s tými špajličkami, všakáno!) A čierne pivo musí byť, dodá farbu aj chuť.
Ďakujem za recept, vyskúšam podľa teba aj z kuracinky.
Ja neviem, kto ho napísal prvý, ale som rada, že som ho teraz objavila. Tak to si nás dostal !!! Túto dobrotu jednoducho musím vyskúšať. Vonia to až sem a viem si predstaviť tú fantastickú chuť. Ďakujem za recept.
@rein musim sa priznat, ze si ma uplne zmiatol, v rcp mas ze piect 90 min. a odpovedal si mi, ze 15 zakryte a 30 odokryte, to je spolu 45 min.
to je matematicka zahada :-)
Tato "nevesta" certovska bude chutit iste i z celkom inaksej klobasky ake mate tam u vas (dobre). Ja pouzijem taku vemi stiplavu a to bude potom opravdu certovska .... Dik za recept.

Pridaj komentár k receptu: