Čertova nevesta

rein - fotkarein, 22. februára 2012
Čertova nevesta
Foto: rein

super recept

6
porcií
30 minút
príprava
90 minút
na 200 °C

Suroviny

1 kg
750 g
2 ks
1/2 fl
2 PL
1 PL
1 dl
1 dl
1 PL
1 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso si nakrájame na menšie plátky,cibuľu na kolieska,klobásku tiež a urobíme si s ostatných surovín pekelne dobrý nálev.

    Čertova nevesta - obrázok 1
  2. 2

    A ukladáme cibuľu,mäso,klobásku,cibuľu,mäso klobásku atď až do konca.

    Čertova nevesta - obrázok 2
  3. 3

    Na záver rovnomerne polejeme koreninami v oleji a pive.

    Čertova nevesta - obrázok 3
  4. 4

    Podávame so zemiakovou kašou.

    Čertova nevesta - obrázok 4
Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Slovenská kuchyňa, Žilinský kraj, Hlavné jedlá, Pečené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu