Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
tatianka2008
„Niva cestoviny so slaninkou a s kukuricou”
@kuko95 (11.5.2025 11:12)

Ja som nikde nenapisala, ze som profi kuchar, moje povolanie je uplne ine. Kludne sa rada inspirujem, ale napriklad v tvojom profile som nenasla ani jeden recept na cestoviny, ktore robievas ty. Ja varim pre moju rodinu, niekedy su to aj rychle jedla, ktore nam chutia. Manzel sa zatial nestazuje. Niva, smotana, slaninka dodavaju super chut cestovinam. Niekto dava namiesto slaniny sunku. Podla mojho nazoru sa tazko hodnoti jedlo, ktore si nikdy predtym nejedol. Ale to je tvoj nazor, kludne sa mozes vyjadrit, ked to takto robievas. 🙂
mamec
„Niva cestoviny so slaninkou a s kukuricou”
@kuko95 (11.5.2025 11:12)
Neodsudzuj, chute máme rôzne!
Mňa niekedy až strasie, keď si prečítam aké kvantum cukru je použité v niektorých receptoch a pri pohľade na tvoje jedlá, veľakrát "plávajúce" v tuku, sa mi tiež zrovna slinky nezbiehajú:)
Veď všetko sa dá upraviť. Cukor a tuk ubrať, pridať viac omáčky... Každý podľa svojej chuti.
V zásade kombinácia slanina, kukurica, niva, smotana nie je zlá. Ja by som to tiež spravila inak, ale ako hovorím, podľa svojej chuti. Tatianka má zrejme radšej suchšie cestoviny.
kuko95
„Niva cestoviny so slaninkou a s kukuricou”
@tatianka2008 (10.5.2025 21:17)

Prepac tatianka neslo ani tak o fotku ale recept celkovo vyzera to fakt otrasne jest suche cestoviny s kukuricou povedal by som ze keby to spravi dieta ok ,snazi sa ale dospela zena ..ja som len amater kuchar ale na internete je asi 1000videi na vseljake vyborne cestoviny preto nechapem ze niekoho dokaze napadnut spravit toto ..ale pokial ti to chuti tak je dobre a este raz nic v zlom
tatianka2008
„Niva cestoviny so slaninkou a s kukuricou”
@zolik

Ak špagety nebudete hneď servírovať s omáčkou, kľudne sa môžu prepláchnuť studenou vodou, dokonca sa to odporúča. Prečo ?
- Zastavíš varný proces, takže sa neprevaria a nerozvaria.
- Odstrániš prebytočný škrob, čím znížiš ich lepivosť – to zabráni tomu, aby sa zlepili do jednej hmoty.
- Po prepláchnutí ich môžeš jemne pokvapkať olejom, aby ostali pekne oddelené. ;-)

Kľudne sa môžte vyjadriť k receptu, keď už ste ho niekedy vyskúšali urobiť, nemám s tým problém. 😊
haji
„Co dnes vaříte, pečete, na čem si...”
@kucharka (10.5.2025 20:50)
Ajaj, to je nepříjemný zážitek. U nás také kdeco hoří a hořelo, hlavně chemické věci, je toho nějak moc. Tento týden psali na netu, že ve Španělsku byl zase částečný lockdown, tak tě nechci strašit, že se to může opakovat. Potíží bude nejspíš pořád dost. Jsme docela úporní vůči Matce Zemi.
Díky za zprávy, držte se!