Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
danda3
„Žerbó koláčik (videorecept)”
Milá @cesminaz , Tvoj recept mi prišiel veľmi vhod. Za prvé, ešte som tieto rezy nerobila, za druhé zajtra čakám návštevu, za tretie nemala som ich rada, čo sa po včerajšku zmenilo. Sú vynikajúce, urobila som ich včera, dnes ochutnávka, na fotke sú orezky, krájať budem až zajtra. Veľmi pekne ďakujem za recept. Mala som menšiu formu, tak som cesto rozdelila na 4 časti. Nabudúce dám aj viac lekváru, bála som sa, aby nevytekal.


janger
„Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024”
Nedavno som robila hlivovu polievku na sposob drzkovej. Drzkovu som uz prestrasne dlho nejedla. Mala som to vzdy velmi rada. Pridrzala som sa trosku receptu od @kimlo , ale nie vo vsetkom. Takze je predsa len trochu ina.... Nemala som tenkostennu bielu papriku a ja som dala aj zemiaky. Ani neviem uz vlastne, ci zemiaky do drzkovej patria. Polievocka bola velmi chutna, ale akosi som nemohla trafit tu typicku chut drzkovej.


janger
„Čistý sporák: 5 malých trikov, aby pri vyprážaní...”
Strasne nemam rada to prskanie. Hoci casto nevyprazam, ale aj pri obycajnom opekani masa, kuraciny (kridla, stehna) sa dost prska.
Casto pouzivam sitka na prekrytie, aspon trosku to tomu zabrani. A ak niekto planuje menit sporak, tak odporucam indukciu. To je v momente vycistene, ziadne zahyby, horaky....
A za sporakom som nechcela z tohto dovodu obkladacky, mastne skary sa tazko cistia. Dali sme za sporak sklo. To sa lahko pretrie handrou, zotrie sterakom a ziadny flak, nic nezostane....
S tou solou do oleja som este neskusala. Som zvedava, ci to pomoze.
janger
„Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024”
Mila @haji , potesila som sa dalsiemu vydaniu nasich stretavok. Dakujem ti za to. A aj vsetkym, s ktorymi sa tu stretavame.
U nas je nacisto jesen, s jej krasnou, vlhkou vonou. Ja osobne mam aj jesen velmi rada, len nesmie moc a stale prsat :-).
Mam rada aj tie tmave, skore vecery. Coskoro sa zacne vsetko vyzdobovat svetielkami, v zahradach, v oknach....Vtedy idem s radostou aj na vecernu prechadzku.
Aj ja prajem vsetkym pekny november.
sisaaa
„Žerbó koláčik (videorecept)”
Paada! Ukladam a pred Vianocami urcite urobim. Ano, aj mna zaujalo, ze tam nie je drozdie. Okrem toho, nemam rada, ked je treba piect kazde cesto osobitne a potom po upeceni to skladat. Tu sa elegantne vyhneme aj tejto zalezitosti 😉. Dakujem za recept!!!