Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 70 najnovší komentár dnes 12:19
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 6 najnovší komentár 14. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 734 najnovší komentár 3. júna 2025
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 70 najnovší komentár dnes 12:19
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 734 najnovší komentár 3. júna 2025
- Ancicka: Zelená káva. 26 najnovší komentár 29. mája 2025
- Ivanluky: Zrazená kyslá polievka 22 najnovší komentár 27. mája 2025
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 258 najnovší komentár 3. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 70 najnovší komentár dnes 12:19
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 1 najnovší komentár 23. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah VIDEO
-
Že vaše domáce hranolky pečené v rúre nikdy nie sú chrumkavé? Tento malý trik všetko zmení! VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Nepečená jahodová stracciatella torta VIDEO
-
Pečené cibuľové kolieska so syrom VIDEO
-
Vyprážané pirohy s tvarohom a údeným syrom VIDEO
-
Kalerábové rezne s uhorkovým šalátom VIDEO
-
Overené recepty: Chutné obedy, jednoduché večere aj niečo sladké. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Dobré rady: Plné šťavy a takmer bez tuku. Ako pripraviť bravčové karé, aby nebolo tuhé ako podošva
-
Na večeru aj k telke: 12 tipov, čo si urobiť, keď máte chuť na niečo malé, ale výdatné
-
Sladký obed: 12 receptov na tvarohové knedličky. Aj s tipom, ako ich robí herečka Hana Gregorová
-
Kuchynskí upíri: Tieto spotrebiče by ste mali po použití odpojiť od siete. Kvôli bezpečnosti aj peňaženke
-
Sladký poklad: 9 receptov na výborné zákusky s kondenzovaným mliekom
-
Sobotný obed: Dnes budú kolienka. A s čím? Mäsové guľky, perkelty, omáčky, ktoré k nim dokonale pasujú
Dievčatá dakujem za reakcie, ja robievam takto ,menej delikatne čo sa tyka na kvalitu zltok a spotreby,(tiramisù mi takto vydrzi 3-4 dni v chlade.
so zltkami robieva môj muz, ale je to vlastne crema zabaione(čítaj zabajóne) bez vína, myslim že je to to iste čo u nás sa robi do vajcového likéru. cs.m.wikipedia.org/wiki/Zabaione...
a potom sa to zmiesa s mascarponom.
Pekny večer
Verím, že sa prihlásiš do Pečie celé Slovensko 🍰
Mne to nedalo, musela som si o tom vygoogliť. A zistila som, že dračie ovocie je pytahaya. Dobre, že si opeľoval ručne, lebo kvety opeľujú mory a netopiere. Som rada, že viem zas niečo nové.
Ďakujem krásne za ❤️
Ďakujem krásne 😘😘❤️
Vlastne je asi dobre, že som taká biedna cukrárka (úroveň typu jednoduchá bublanina alebo linecké koláčiky) , lebo by som si takéto výtvory asi zjedla sama... takto mi musí stačiť z času na čas cukráreň s podobnými nádherami.
... plnený (mierne prihoreny 🙂) šampiňón
Půjdu teprve obědvat, zeleninová polévka bez krutonků, hovězí kližka na česneku, jasmínka, rajský salátek. Honila jsem nějaký restík, a odpoledne jdu na skoky na lyžích.
Krásnou neděli přeji všem!
Krásná práce, voňavá a jistě chutná!
Jsi pilná včelka Mája, tuším jsi opilovával i vloni. Mám otázku: jeden květ, jeden kus dračího ovoce? A nebo víc...? Jsem zvědavá jako opice.
Děkuji za komenty a fotečky, tyjo, bizoní farma aj s ochutnáním, tiše závidím. Krásný den v Brně přeji! Domů už to máš jenom kousek, tulačko!
Toto kvitne u nas pvry raz ina odroda cervena,( mame biele) aby som mal istotu ze daco dozreje tak som rucne opeloval
Len príloha sa obmieňa. A majú ich na výber dosť. Keby ste niekedy boli v týchto miestach, tak túto farmu vrele odporúčam. Moja dovolenka po južných Čechách pomaly konči. Zajtra ešte dáme Brno a pak smer SK