Dajte im šancu:
Hoci prezreté banány nevyzerajú lákavo, určite ich nevyhadzujte. Povieme vám prečo
Ani u vás mäkké banány s hnedými škvrnami už nikto nechce jesť? To nie je dôvod hodiť ich do koša.
3 minúty čítania
Najúspešnejšie recepty:
TOP 15 najlepších januárových dobrôt. Každú jednu by ste chceli mať na stole!
Obed z jedného pekáča, žĺtkové rezy ako ich nepoznáte, ale aj tradičné maslové halušky. V rebríčku najklikanejších receptov minulého mesiaca nájdete skutočné...
12 minút čítania
Mäso takmer bez tuku:
Diétne neznamená aj fádne. Ako z kuracích pŕs urobiť chuťovú delikatesu?
Nízky obsah tuku v kuracích prsiach je pri ich príprave výzvou. Poradíme vám, ako môžu chutiť vždy inak a vždy dobre.
5 minút čítania
Predstavujeme Varecháčov:
Kto sa skrýva za prezývkou @sovka62
Náš portál vďaka početnej komunite, priniesol mnohým používateľom do života aj nové priateľstvá....
10 minút čítania
Dobrota na celý plech:
12x poctivé kysnuté koláče z čerstvého droždia
Cez víkend sa nájde čas aj na kysnutie cesta, aj na vychutnanie výborných koláčov z neho.
5 minút čítania
Efektívne varenie:
Ako nasýtiť rodinu, aby v rozpočte nezostala diera? Stavte na jedlá z jedného hrnca!
Husté polievky, v ktorých stojí lyžica, guláše či eintopfy sa ľahko pripravujú, nezašpiníte pri nich veľa riadu a dajú sa pripraviť celkom...
6 minút čítania
Uložiť nestratiť:
Ako vážiť bez váhy len pomocou lyžice a hrnčeka? Náš ťahák ocení každá gazdinka!
Koľko váži hrnček múky, hrsť orechov a koľko oleja sa zmestí do polievkovej lyžice?...
3 minúty čítania
Niečo malé pod zub:
3x originálne a zdravé chuťovky zo zeleniny
Zelenina v príťažlivej podobe na večerné zobkanie k telke, ale aj pre kamarátov, ktorí prídu na návštevu.
2 minúty čítania
Príloha Varecha 5/2023:
Nebojte sa lososa
Varecha s odskúšanými receptami na najlepšie jedlá z lososa vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 3. februára.
3 minúty čítania
Michaela Smolová:
Objaviteľka zabudnutých receptov
Jedlo je dôležité, pripomína nám naše mamy a babky, prebúdza spomienky na spoločné stolovanie a rodinnú pohodu, ktoré si treba pestovať a...
5 minút čítania
TOP 15 videoreceptov:
Naučia vás urobiť pizzu, rožky aj knedľu. Ale kráľom januárových videí je jeden úžasný dezert
Pomocou týchto videí sa naučíte pripraviť samé dobré veci....
6 minút čítania
Objavte nové chute:
Ak varíte šošovicu, tak len hnedú? To je škoda, vyskúšajte aj ďalšie druhy, zoznámime vás
Vedeli ste, že na svete jestvuje viac ako 50 druhov šošovice?...
4 minúty čítania
Večera z woku:
Pražená ryža ako z čínskeho bistra. Ukážeme vám, ako si ju doma urobiť
Uplatníte v nej nielen zvyšky uvarenej ryže....
4 minúty čítania
Aby boli vždy TOP:
7 chýb, ktoré môžu zruinovať vaše obľúbené palacinky
Milujete palacinky, ale nie vždy sa vám podaria? Možno robíte niektorú z týchto chýb...
4 minúty čítania
Varíme s chuťou do 15 eur:
Influencerka Adriana Balúchová sa venuje cvičeniu a zdravej strave. V TV Varecha nám pripravila chutnú fit pizzu!
INZERCIA - Sympatická študentka Adriana je fitness modelkou a vo voľnom čase miluje variť a piecť pre svoje okolie....
3 minúty čítania
Ako ušetriť v kuchyni:
12 malých zmien, za ktoré sa vám vaša peňaženka poďakuje
Zaveďte vo svojej kuchyni nové poriadky. Osvojte si tieto malé triky s veľkým efektom na rodinný rozpočet.
7 minút čítania
Chrumkavé a voňavé:
Keď raz vyskúšate tieto domáce vafle, polotovar už nikdy nekúpite
Nemusíte mať doma žiadny zložitý prístroj, aby ste si mohli vafle urobiť doma. Platne na ich pečenie sú bežnou súčasťou sendvičovačov....
4 minúty čítania
Fedor Malík:
Lepníky a „chrampapula“
A sú tu fašiangy, od prvej nedele po Troch kráľoch až po Popolcovú stredu.
2 minúty čítania
11x treska bez tresky:
Vyskúšajte lacnejšie varianty obľúbenej pochúťky. Budete prekvapení, z čoho sa dá urobiť
Do falošnej tresky nejde žiadna ryba, takže je lacnejšia než originál, a predsa sa jej nebudete vedieť dojesť.
4 minúty čítania
Zdravie z kuchyne:
Imunitu udržíte vo forme aj správnym jedlom. Vieme akým
Ktoré suroviny by ste mali v kuchyni používať, aby ste odolali prechladnutiam a respiračným chorobám?
4 minúty čítania
Večere do mrazničky:
Uvarte si do zásoby. 12 skvelých jedál, ktoré si môžete zamraziť
Myslite dopredu, aby ste nemuseli vyvárať každý deň....
5 minút čítania
Dobrota s príbehom:
Viete, ako rozoznať makové od orechových? Odhaľte všetky tajomstvá bratislavských rožkov
Čo všetko musí spĺňať pečivo s názvom našej metropoly, aby sa mohlo označiť ako tradičný bratislavský rožok?
5 minút čítania
Jednoduché pečenie:
Žiadne miesenie, kysnutie ani vaľkanie. 10x sypané mrveničkové koláče
Tieto koláče zvládnu aj tí, ktorí si netykajú s cestom....
4 minúty čítania
Keď sa zadarí:
Pripálený hrniec? Takto bude opäť žiariť čistotou!
Mlieko, kaša, ryža či karamel prichytené na dne hrnca, to nepoteší nikoho, kto sa zvŕta v kuchyni. Ako ho dokonale...
3 minúty čítania
Šéfkuchár Tomáš Chilý:
Z Kysúc až na druhý koniec sveta
Začínal v reštaurácii v Krásne nad Kysucou a prepracoval sa až do Číny. Aká bola jeho cesta do veľkého sveta?
7 minút čítania