Súťaž:
TOP 15 - Najlepšie nápady mesiaca január 2015

Redakcia Varecha.sk, 4. februára 2015     7 minút čítania

Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci január 2015.

Každý mesiac prebieha súťaž o najlepšie recepty a nápady, o ktorých rozhodujú používatelia receptového portálu Varecha.sk a nápadového portálu napady.pravda.sk. V tomto článku sa dozviete poradie v súťaži o Najlepšie nápady za mesiac január 2015.



Najlepšie nápady za mesiac január 2015


Víťazný nápad:

Na ďalších miestach sa umiestnili:

7.Pohľadnice (fotopostup)Pohľadnice (fotopostup)35 hviezdičiek
15.LOVE venčekLOVE venček21 hviezdičiek

Výhra za najlepší nápad mesiaca január 2015


Cena za najlepší nápad


knihu1000 inspirací pro výrobu šperků vyhráva Ancicka za svoj nápad Palacinky z fľaše (fotopostup), ktorý získal 306 hviezdičiek.
Víťazovi srdečne gratulujeme a ďakujeme za účasť aj ostatným. Tí, ktorí tento mesiac nevyhrali, majú šancu v súťaži na február 2015.

Viac o tejto súťaži
Pozrite si aj vyhodnotenie najlepších receptov za január 2015.

Diskusia k článku

evusik
srdečne gratulujem výherkyni :-) dúfam, že ma nikto neodsúdi keď napíšem, že mojou favoritkou bola @danda3 pretože sa momentálne aj ja venujem háčkovaniu... ale palacinky z fľaše je výborný, praktický nápad :-)
jarbra
aj ja blahozelam vyherkyni ... @danda3 aj Ty @evusik ste zase moje favoritky, cennim si a obdivujem vase krasne hackovane vecicky. Pekny den.
jerica
@ancicka
Blahoželám, tvoj nápad nemá chybu, dokonca koluje po inernete:-) Dostala som poštou od piateľky, čo nepozná stránku varecha.sk.
danda3
Gratulujem Aničike za super nápad, určite vyskúšam aj ja a zároveň chcem poďakovať všetkým za moje krásne umiestnenie, vážim si to.♥




 



TOPlist