
Pomarančové kura à la Východ
Do rúry dáme piecť kuracie stehná, ktoré sme okorenili, priložili nakrájaný zázvor a poliali šťavou...

Kapusta s vlašskými orechmi a tofu
Kapusta bola v slovenskej kuchyni odjakživa veľmi používanou zeleninou. Väčšinou sa používa zvlášť biela a zvlášť červená. Ono to ide ale spojiť do jedného a výsledná chuť je výborná....

Kuracie prsia à la Východ
Nakrajané kuracie mäso dáme na polhodinu do marinády z mletej papriky, mletého korenia, sušeného cesnaku,...

Ázijské opekané rezance (stir fry)
Recept som rozdelila na základné suroviny a doplnkové. Dokonca aj mäso môžeme vynechať a výsledné rezance...

Opekané čínske rezance s kuracím mäsom
Ide o recept na obľúbené čínske rezance z ľahko dostupných surovín, čiže taká slovenská verzia...

Rezance na čínsky spôsob
Jednoduchý recept, ktorý sa dá upraviť podľa chuti, kľudne aj bez mäsa :)

Kuracie na zelenom karí
Tento recept je vynikajúcou kombináciou sladkého kokosového mlieka a jemne pikantnej chuti zeleného karí....

Sweet and Fire Chicken (Sladko-pikantné kura)
Veľmi mám rád ázijskú kuchyňu, asi najviac čínsku. Tento recept som prevzal z You Tubu,...

Zelená špargľa z WOKu
Milujem špargľu na všetky spôsoby a práve teraz tu máme jej sezónu. Povodne som ju chcela...