Bravčová panenka sous vide v pancette
Panenku očistíme a naporciujeme na 200 g valčeky, ktoré osolíme a ochutíme čiernym korením. Spolu...
Sviečkovica s ovocnou salsou a batatovým pyré
Najprv pripravíme marinádu tak, že najemno nasekáme šalotku, koriander, cesnak, pridáme zvyšné suroviny a zamiešame.
Srnčie ragú s lesným ovocím a feniklovým pyré
Na bravčovej masti orestujeme postrúhanú koreňovú zeleninu, šalotku a divé korenie dohneda. Pridáme umyté, očistené...
Pečená prepelica s tekvicovo-batatovým prívarkom
Takto upravené prepelice je hotová almázia.
Kačacie prsia na batátovom pyré
Kačacie prsia na pyré zo sladkých zemiakov a zapečenou špargľou.
Cuketové carpaccio a wasabi pyré k tuniakovi
Tuniaka očistíme a rozrežeme na 4 rovnaké časti. Osolíme, okoreníme a obalíme v podrvenom zelenom...
Kuracie rolády so zemiakovo-mrkvovým pyré a paradajkovo-baklažánovou salsou
Mäsové rolády sú moje obľúbené jedlo. Dajú sa pripravovať na veľa spôsobov a vlastne nikdy nie...