Rôzne

Vákuová balička potravín

wienok - bez fotkywienok, 8. júna 2013

Ahojte všetci,prosím vás mate niekto vákuovú baličku a ako ste
spokojný

@zareaguj


Diskusia k téme

babidka
Ja mam starucku vakuovacku ETA -ma asi 20 rokov a uz dlhsie uvazujem ze ju vymenim za novsiu , lepsiu . Sluzila mi naozaj dobre , ale uz sa prehrieva a teplotna poistka mi ju vypina .Uz som hladala na nete nejake typy - zatial vsak vaham . Niektore vyzeraju naozaj dobre a vykonne , ale potrebuju specialne druhy folii ktore nie je mozne bezne kupit v obchode - iba objednat . Toto ma odradza . Vakuovat potrvaviny sa da aj v specialnych nadobach - taku vakuovacku mam a som s nou spokojna , ale je to iba na kratkodobejsie skladovanie v chladnicke .Ziadne mrazenie "vo velkom" :-) My sme v "mase" sebestacni lebo si dopestujeme co potrebujeme - takze vela mrazim maso . No a samozrejme - hrasok , mladu fazulku , papriku na plnenie , drobne ovocie , drene, domaci chlieb a pecivo ... takze mat vakuovacku sa naozaj oplati . Myslim ,z e cim viacej toho potrebujes vakuovat a odkladat - tym viac sa oplati investovat do kvalitnej vakuovacky .
lasocka
za radu budem vdačna aj ja..prave pred chvílkou ma napadlo, že to by mohlo byť riešenie na moj problem...milujem kopor a všetko v mrazničke je ním napachnute...zatial som odkladala do mikrot.sačkov a kelímkov od masla no prepušťa to vone...:(
gordonko
@wienok aj ja mám staručkú Etu je to super vecička .... do sáčku dám čo chcem uložiť, sáčik ETOU zalepím , potom odstrihnem rožok sáčku , strčím slamku a odsajem všetok vzduch a zalepím ETOU aj tuto dierku , no a šúp stým do mrazáku.
palokuchki
Ja mam tiez vakuovacku a som s nou velmi spokojna. Najcastejsie ju ale pouzivam na skladovanie tvrdych syrov na vyzretie. Je ale vyborna na vsetko maso aj zeleninu.
1x marcy
evanaaa
Tento týždeň, ale až od štvrtka má byť v Lídli vákuová balička, pozdáva sa a aj by sa mi zišla, cena tejto zatavovačky fólií je 24.99€, značka - Silver Crest. A okrem nej budú aj iné pomôcky do domácnosti.
helica
Ja som si zakúpila v Tescome vákuovú pumpičku a k tomu sadu sáčkov. No pravdu povediac, som sklamaná, nič moc. Suché potraviny mi vydržali ( orechy), no čerstvé mäsové výrobky, napr. šunka, salámy a všetko čo má vlhký povrch nedrží, o chvíľu spľasne a je po vákuu. Rozhodne nedoporučujem.
marika9
@lasocka s tým kôprom Ti môžem zodpovedne a na základe vlastných skúseností povedať, že zatavovačka slúži veľmi dobre. Nemám žiadne pachy ani v mrazničke a ani bylinky mi ničím nenapáchnu. Robím také malé vrecúška cca na dve použitia. Podobne si zatavujem mäso aj iné potraviny.
@babidka náhradnú fóliu kupujem v Tesco, odd.domácich potrieb pri ostatných sáčkoch, alebo v predajniach elektro, napr. Datart.
wienok
marika9 a máš z tých lacnejších alebo drahších vakuovačiek