Strašne lubim domacu pašteku,ktora sa robieva ked je zabijacka.Mamina kamaratka robievala strasne dobru,davala ju do poharov a sterilizovala tak jej dlho vydrzala.Pretoze my nezabijame kto by mi dal neaky dobry recept?Zbožnujem tu pasteeeeeku a strasne by som si ju dala :)Dakujem pekne!!!!!!
@zareaguj
Suroviny: 2kg slaniny na topenie, 1 kg bravčovej pečienky,
10 celých vajec, 60g soli, čier.ml.korenie
Postup: Pečienku a slaninu pomelieme. Slaninu môžeme pomlieť
aj 2x.Pridáme soľ, korenie.Nechá sa odstáť do druhého dňa.
Na druhý deň pridáme vajcia,všetko sa dobre premieša.
Potrebujeme 9kusov 3dclpohárov naplníme,zavíčkujeme a
sterilizujeme 2 a pol hodiny. dobrú chuť.
bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recepty/recepty-anky-siskove...