Varenie

Hríbový tatarák

braxi - fotkabraxi, 23. októbra 2020

Zavárate hríbový tatarák ? Ak áno, prosím poraďte mi recept. Ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

5 komentáre k článku
@braxi , môžem ti poradiť len, daj si do vyhľadávača hore - Hubová nátierka zavarená, a tam nájdeš viac receptov, aj takú na hrianky, možno sa nelíšia od "tataráku" aspoň porovnáš, či a ako sa dá aj tatarák zavariť, ale podľa mňa sa dá. Teraz som sa na to pozerala a sú tam dobré inšpirácie......
1x motyka
ked sa tu hovori o hubach,ktorych je teraz az privela hlavne bedli snad by som napisala ako spracuvavam huby ja.Nerobim tatarak,s tym je vela prace zavarat,ale sampiony napr.oprazim na cibulke a husacej masti ?dostat vo Freshi/alebo cast masla a oleja oprazim cibulku nasledne sampiony,rydziky,alebo bedle ochutim trosku solou korenim a davam do vrecka a do mrazaku kde predelim vrecko aby som sa netrapila pri pouziti,potom pouzivam pod maso,k prazenici a robim s vajickom a oblozene zeleninou ,ochutene ako Hamburger.Lepsi hamburger nepoznam s misou salatu uno- nuno.Hlavne bedle robim bedlovy paprikas/bez smotany/zmrazim potom uz len pridam smotanu,dochutim.
Hlavne sa chcem podelit so susenim Bedli.Tie ocostene drsnou castou hubky zalejem sladkym mliekom,necham 1/2 hod potom povyberam necham odtiect na sietke a davam susit do susicku.Vyborne v zime na vyprazanie,obalit vo vajickurozhab.s mliekom a obalene v struhanke obed je na svete ako sendvice s tatarkou,ci zemiaciky a zel.salat fantazii sa madze nekladu.