Ako sa to robí

04:02

Ako sa to robí: Výroba vína Matyšák

Ako sa to robí

Aby bolo víno jemné a zamatové, potrebuje, okrem iného, ideálnu zrelosť hrozna, správne načasovanie jeho zberu a presnú dávku slnečných lúčov...

02:02

Starý otec: Chov včiel

Ako sa to robí

Po vlastnej pekárni a mäsovýrobe – chov včiel

02:53

Starý Otec: Chutná mäsová výroba

Ako sa to robí

Slováci chcú kvalitné mäso. V tejto mäsovýrobe nenájdete pomleté kosti ani šľachy

03:03

Starý Otec: Prečo veriť slovenským potravinám?

Ako sa to robí

Veríte slovenským potravinám? Tu sú odpovede, prečo by ste mali

04:57

Starý Otec: Zabudnite na umelé sladidlá a palmový tuk. V tejto slovenskej predajni ich nenájdete

Ako sa to robí

Uprednostňujete nákupy potravín za našimi hranicami, pretože nedôverujete slovenským potravinám? Nie vždy sú však zahraničné produkty...