Starý otec:
Chov včiel

tvvarecha - fotkaTV Varecha, 8. októbra 2019     Dĺžka videa: 2 minúty 2 sekundy. Komerčné video.

Foto a video: TV Varecha

Po vlastnej pekárni a mäsovýrobe – chov včiel

Značka Starý Otec je presvedčená o tom, že je lepšie, ak je výrobca k spotrebiteľovi blízko. Produkt sa tak dostane na váš stôl za krátky čas, je čerstvejší a nemusí byť významne konzervovaný.

"Svoju úlohu v tom samozrejme zohráva aj lokálpatriotizmus. Produkty, ktoré sa prostredníctvom Starého Otca predávajú, dávajú prácu ľuďom častokrát v menej rozvinutých regiónoch. Sú to dobrí, snaživí, milí a pracovití ľudia, ktorí do svojich produktov vkladajú lásku a hrdosť, často cez viac generácii,“ myslí si Mgr. Jana Bagiová, manažérka pre produktové portfólio

Doba sa mení k lepšiemu a kvalitných slovenských producentov je stále viac. Kým kedysi bolo niektoré produkty prakticky nemožné zohnať, dnes musia mnohých odmietať. Keď pred siedmimi rokmi projekt začínal, dodávatelia sa dali zrátať na prstoch jednej ruky a produktov bolo asi sedemdesiat. Dnes ich u Starého Otca nájdete vyše sedemsto a počet dodávateľov sa ráta na desiatky. Dá sa povedať, že je to výber toho najlepšieho.

To platí aj v prípade medu. Hoci Starý Otec v súčasnosti nakupuje v prevažnej väčšine med od slovenských včelárov, po vlastnej mäsovýrobe a pekárni sa značka rozhodla pre ďalší vlastný projekt – chov včiel. Pozrite si video, ako je to s medom od Starého Otca.

Táto epizóda vznikla v spolupráci so Starý Otec a.s.

Ďalšie epizódy zo seriálu Ako sa to robí




Diskusia k videu

Komentáre k receptu