Ako sa to robí

prazdny 06:25

Ako sa to robí: Rodinné vinárstvo

Ako sa to robí

Splnený sen! Peter Matyšák vybudoval top vinársku značku na Slovensku. Začínal pritom pred troma ...

prazdny 04:02

Ako sa to robí: Výroba vína Matyšák

Ako sa to robí

Aby bolo víno jemné a zamatové, potrebuje, okrem iného, ideálnu zrelosť hrozna, správne...

prazdny 03:21

Starý Otec: Mliekareň

Ako sa to robí

Ako sa to robí, ak chcete urobiť poctivé maslo, tvaroh alebo jogurt? V mliekarni Starého...

prazdny

Reštaurácia Globo

Ako sa to robí

V luxusnej reštaurácii by sa mali používať len tie najkvalitnejšie suroviny, inovatívne postupy a v osobitom...

prazdny 02:02

Starý otec: Chov včiel

Ako sa to robí

Po vlastnej pekárni a mäsovýrobe – chov včiel

prazdny 02:53

Starý Otec: Chutná mäsová výroba

Ako sa to robí

Slováci chcú kvalitné mäso. V tejto mäsovýrobe nenájdete pomleté kosti ani šľachy

prazdny 03:03

Starý Otec: Prečo veriť slovenským potravinám?

Ako sa to robí

Veríte slovenským potravinám? Tu sú odpovede, prečo by ste mali

prazdny 04:57

Starý Otec: Zabudnite na umelé sladidlá a palmový tuk. V tejto slovenskej predajni ich nenájdete

Ako sa to robí

Uprednostňujete nákupy potravín za našimi hranicami, pretože nedôverujete slovenským potravinám? Nie vždy sú však zahraničné produkty...