Výhercovia 5. kola:
Veľká súťaž s Maresi o 555 cien. Stačí poslať jednu fotku a ste v hre

Redakcia Varecha.sk, 19. júna 2024     3 minúty čítania

Už ste sa zapojili do našej fotosúťaže s Maresi mliekom? Pozrite sa aké skvelé darčeky pošleme výhercom ďalšieho kola. Zapojte sa aj vy do našej veľkej hry, v ktorej každý mesiac žrebujeme až 26 výhercov!



Varecha spolu s Maresi mliekom odštartovala v januári veľkú fotosúťaž. Varte a pečte s mliečkom Maresi, nezabudnite si svoju kulinársku tvorbu odfotiť a pridať fotografie do súťaže.

Po každom mesačnom kole (nové kolo začína vždy 15. deň v mesiaci) vyžrebujeme 26 výhercov, ktorí získajú pekné ceny, a raz za 4 mesiace zo všetkých zúčastnených v danom časovom období vyžrebujeme 1 výhercu, ktorý získa pobyt v hoteli Elizabeth.

Ako sa zapojiť do súťaže?

1. Odfoťte, ako používate výrobky Maresi v kuchyni alebo, ako ich vonku či doma popíjate. Mlieko Maresi je vhodné do kávy, ale aj do pečenia, na varenie či s cereáliami na raňajky.

2. Otvorte stránku www.varecha.sk/maresi (kliknite na link). Nájdete na nej všetky ďalšie podrobnosti o súťaži a výhrach.

3. Na uvedenej stránke nájdete súťažný formulár, vyplňte svoje údaje a pridajte fotografiu.

Výhercovia 5. kola (15.5.- 14.6.2024)

Ročná spotreba Maresi mlieka + kávovar Tchibo: Veronika N., Trenčín

Predplatné mesačníka Varecha na rok: Ludmila H., Kurima

Balíček reklamných predmetov Varecha: Julka H., Kurima

Kuchárska kniha: Miroslava M., Detva; Erika V., Červeník; Marta B., Kučin

2 ks originálny Maresi kalíšok na mlieko + Mesačník Varecha (rôzne vydanie): Ľudmila D., Spišské Bystré; Emília K., Prievidza; Júlia B., Skýcov; Kristína B., Kurima; Anna L., Bytča; Marek A., Tovarníky; Jarmila D., Považská Bystrica; Ema F., Skalica na Slovensku; Terézia N., Streda nad Bodrogom; František K., Borša; Eva U., Kostolné; Tatiana H., Prietrž; Evka D., Myjava; Mária P., Rimavská Sobota; Kristína H., Kurima; Kristína M., Čaňa; Ľubomíra Ž., Motešice; Jozef B., Považská Bystrica; Erika K., Belá pri Martine; Lucia H., Čadca.

Neváhajte a zapojte sa do našej súťaže aj vy!


Diskusia k článku





 



TOPlist