Podravka ochucovadlo

0

  • Zagorská zemiaková polievka

    Zagorská zemiaková polievka

    Zvláštnu chuť zemiakovej polievky môžete obohatiť pridaním opečeného chleba alebo pokrájaným vareným párkom…

  • Zapečené špagety s tuniakom

    Zapečené špagety s tuniakom

    Zapečené špagety s tuniakom sú určite chutným stredomorským jedlom s paradajkovou omáčkou, cesnakom, olivovým olejom, syrom ricotta a stredomorským korením. Bohatú chuť jedla doplňte vhodne vybraným vínom.

  • Hŕstková polievka racio

    Hŕstková polievka racio

    Rýchla a jednoduchá príprava zaručuje jedine úspech. Zmes na hŕstkovú polievku racio nie je potrebné pred varením namáčať.

  • Šalát s pečenými reďkovkami a medom

    Šalát s pečenými reďkovkami a medom

    Dve lyžice medu s trochou korenia urobia z reďkoviek perfektné jedlo nie len na špeciálne príležitosti, ale aj na všedné dni.

  • Morčacie prsia s jablkami

    Morčacie prsia s jablkami

    Jablká, jablková šťava a jablčný ocot dodajú pečenému mäsu osobitú chuť, ktorú budete chcieť ochutnať znovu.

  • Morský čert s ostrou paradajkovou omáčkou

    Morský čert s ostrou paradajkovou omáčkou

    Jemná ryba osmažená do zlata podávaná s ostro pikantnou paradajkovou omáčkou a cestovinami, posypaná nastrúhaným syrom, je explóziou farieb a skvelej chuti.

  • Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou

    Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou

    Chrumkavé kačacie prsia v kruste z čierneho a bieleho sezamu a najemno nakrájanej petržlenovej vňate, sú jedlom pre skutočných gurmánov. Preneste sa do sveta neodolateľných gurmánskych chutí.

  • Kurča na bielom víne

    Kurča na bielom víne

    Vyskúšajte flambované kuracie mäsko s francúzskym koňakom a smotanovou omáčkou a jeho dokonalé spojenie s hubami.

  • Hríbová mrvenička

    Hríbová mrvenička

    Polievky od starej mamy nám vždy budú pripomínať detstvo. Takouto je aj hríbová mrvenička, po ktorej sa vrátite o pár rokov späť - do bezstarostných čias.

  • Zeleninovo-syrový koláč

    Zeleninovo-syrový koláč

    Ohúrte svojich vážených hostí slaným koláčom zo špenátu, mrkvy a syra s olivovým olejom.

  • Ružičková polievka

    Ružičková polievka

    Už od detstva sa učíte, aká zdravá je zelenina a zeleninové polievky. Urobte niečo pre svoje zdravie a pripravte si chutnú polievku bohatú na vitamíny.

  • Teľacia roláda

    Teľacia roláda

    Nepochybujte o tom, že vaši hostia pri spoločnom stole veľmi ocenia a neskôr budú s láskou spomínať na túto jemnú a šťavnatú roládu z teľacieho mäsa s krásnymi pásikmi zelených špenátových listov a pancetty.

  • Tournedos s maslovou zeleninou

    Tournedos s maslovou zeleninou

    Francúzska kuchyňa je spojená s úžasnou francúzskou kultúrou a spôsobom života, a predstavuje tiež kolísku kulinárskeho umenia.

  • Špeciálne kačacie prsia

    Špeciálne kačacie prsia

    Vychutnajte si všetky chute, ktoré toto jedlo obsahuje: plátok kvalitných kačacích pŕs pripravený naozaj špeciálne s pridaním píniových orieškov, hrozienok a zrniek granátového jablka.

  • Kuracina s tekvicou a zeleninou

    Kuracina s tekvicou a zeleninou

    Šošovica, špenát a tekvica sa skvelo hodia ako príloha k ľahkej a perfektne dochutenej kuracinke.

  • Pečené kuracie prsia so zeleninou

    Pečené kuracie prsia so zeleninou

    Upečte kura spolu s paradajkami a syrom ricotta a vychutnajte si ich znamenitú chuť na opečenej chlebovej placke.

  • Guláš z cíceru a mangoldu

    Guláš z cíceru a mangoldu

    Teplý guláš z cíceru a mangoldu podávajte s hriankou a užite si jeho vynikajúcu chuť.

  • Kotlovina

    Kotlovina

    Kotlovina je ľudové jedlo, ktoré sa pripravuje predovšetkým na podujatiach, kde sa zhromažďuje obrovského množstvo ľudí. Toto jedlo je typické pre severozápadné Chorvátsko. Typické pre neho je opojná vábivá vôňa a veľmi často sa pripravuje...

  • Sardinkový koláč

    Sardinkový koláč

    Koláč s olivovým olejom, sardinkami a paradajkami je typický pre Stredomorie, vyskúšajte si ho urobiť aj vy doma a aspoň v mysli sa tam preneste.

  • Kura s jemnou stredomorskou omáčkou

    Kura s jemnou stredomorskou omáčkou

    Tieto krehké kúsky kuracieho mäsa pripravené spolu so zeleným hráškom a pasírovanými paradajkami, podávané s gnocchi a posypané nastrúhaným syrom, sú ako stvorené stať sa trvalou súčasťou vášho jedálnička.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist