Recepty, kde je cerstve drvene cierne korenie
Kura à la perlička
Tento recept je u nás dlho, len niektoré suroviny ťažko zoženiem, tak som ho
prispôsobil...
Bravčová pečeň restovaná s václavkami a bylinkami
Po dlhej dobe zas nastala vzácna chvíľa, že som si robila obed iba pre seba, ...
Kuracie stehná so saturejkou a chilli a omáčka trochu nadivoko
Taký môj výmysel, omáčka inšpirovaná Zdeňkom Pohlreichom
Teľací steak s cviklou, pretláčané zemiaky
Steaky najlepšie deň vopred osolíme a posypeme bielym korením. Aj zemiaky uvaríme
najlepšie deň vopred a necháme...
Nátierka z teľacej pečene
Na malom plameni veľmi pomaly skaramelizujeme pokrájanú červenú cibuľu, nemalo by to trvať menej ako 20...
Restovaná bravčová pečeň
Vedela som, že dnes budem výnimočne robiť obed iba pre seba, tak som si kúpila...
Krevety v omáčke z bieleho vína na dalmatínsky spôsob
Trošku nákladnejší recept, ale výsledok stoji za to!
Zapečené slaninové zemiaky s vaječným okom
Výborné brambory z farmářských trhů, odrůdu Anuschka, která je hodně lojovitá a po uvaření drží...
Liptovský šošovicový prívarok
Určite každý pozná šošovicový prívarok. U nás na Liptove sa varí takto:
Žobrácka pochúťka
Dôkladne umyté držky varíme. Vodu počas varenia 2–krát vymeníme. Uvarené držky necháme vychladnúť.
Kura à la perlička
Tento recept je u nás dlho, len niektoré suroviny ťažko zoženiem, tak som ho prispôsobil...
Bravčová pečeň restovaná s václavkami a bylinkami
Po dlhej dobe zas nastala vzácna chvíľa, že som si robila obed iba pre seba, ...
Kuracie stehná so saturejkou a chilli a omáčka trochu nadivoko
Taký môj výmysel, omáčka inšpirovaná Zdeňkom Pohlreichom
Teľací steak s cviklou, pretláčané zemiaky
Steaky najlepšie deň vopred osolíme a posypeme bielym korením. Aj zemiaky uvaríme najlepšie deň vopred a necháme...
Nátierka z teľacej pečene
Na malom plameni veľmi pomaly skaramelizujeme pokrájanú červenú cibuľu, nemalo by to trvať menej ako 20...
Restovaná bravčová pečeň
Vedela som, že dnes budem výnimočne robiť obed iba pre seba, tak som si kúpila...
Krevety v omáčke z bieleho vína na dalmatínsky spôsob
Trošku nákladnejší recept, ale výsledok stoji za to!
Zapečené slaninové zemiaky s vaječným okom
Výborné brambory z farmářských trhů, odrůdu Anuschka, která je hodně lojovitá a po uvaření drží...
Liptovský šošovicový prívarok
Určite každý pozná šošovicový prívarok. U nás na Liptove sa varí takto:
Žobrácka pochúťka
Dôkladne umyté držky varíme. Vodu počas varenia 2–krát vymeníme. Uvarené držky necháme vychladnúť.