Foto: afataga
Vedela som, že dnes budem výnimočne robiť obed iba pre seba, tak som si kúpila kúsok pečene. Kedysi nás učili, aká je zdravá, pochybujem, Zobraziť celý popisVedela som, že dnes budem výnimočne robiť obed iba pre seba, tak som si kúpila kúsok pečene. Kedysi nás učili, aká je zdravá, pochybujem, že to platí aj dnes, ale keďže som to nejedla aspoň 5 rokov, lebo doma to nik nechce, povedala som si, že to hádam prežijem :-)
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na panvici na masti som opražila cibuľu pokrájanú na polkolieska tak trochu do hneda
-
2
Na cibuľu som dala pečeň pokrájanú na rezance a sprudka opiekla
-
3
Mala som výpek z pečeného mäsa, taký ten rôsol, tak som pridala a k tomu pretlak
-
4
Nechala som prehriať a šup na tanier, na tanieri som posypala v mažiari drveným korením a chilli a posolila, jedla som s chlebom, s ktorým som si vytierala šťavičku, mňam, hotové lukulské hody :-)
@izabella 929 to nie je az tak vela, zda sa to na tom tanieri, ale na panvici vidno kolko toho je, no mozno nie je moc zdrava, ale kedze ja ju jem raz za patrocnicu, tak hadam ma to nezabije :-)
chválim.
tak mi chutia i kuracie prsíčka-bez vody pridanej...
@radost mas pravdu, takto je najlepsia