Zubáč na masle s cesnakom
Katarína Medveďová – Ovečková
foodstyling a tvorba receptov, autorka projektu Cookučka, 17. mája 2022
foodstyling a tvorba receptov, autorka projektu Cookučka, 17. mája 2022
Foto: Katarína Medveďová – Ovečková
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Filety zubáča nakrájame na porcie a jemne posolíme. Ryby dáme piecť kožou dole tak, že ich položíme na panvicu na plátky masla s troškou olivového oleja. Obložíme ich strúčikmi cesnaku a bylinkami. Keď je koža chrumkavá, rybu opatrne otočíme a dopečieme.
- 2
Podávame pokvapkané citrónovou šťavou. Ako príloha je skvelý letný listový šalát, jednoduchý toast a pohár vychladeného bieleho vína.
Tiež zubáč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu