Zeleninové fašírky s brokolicovým pyré
Martin Krasňanský
sous chef reštaurácie Vinum Galeria Bozen v Pezinku, 19. augusta 2015
sous chef reštaurácie Vinum Galeria Bozen v Pezinku, 19. augusta 2015

Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 300 g |
|
| 300 ml |
|
| 300 g |
|
| 5 g |
|
| 3 g |
|
| 100 g |
|
| 3 ks |
|
| na obalenie |
|
| na obalenie |
|
| 200 g |
|
| 200 g |
|
| 200 g |
|
| 200 g |
|
| na vyprážanie |
|
| 2 ks |
|
| 2 strúčiky |
|
Postup
-
1
Očistenú zeleninu nakrájanú na menšie kocky blanšírujeme, zmiešame s vajcom a s pečivom rozmočeným v mlieku, dochutíme soľou, korením a cesnakom.
- 2
Z hmoty formujeme fašírky, ktoré obalíme v klasickom trojobale – múka, vajce, strúhanka. Očistené zemiaky uvaríme v osolenej vode, scedíme a vyšľaháme pyré s mliekom a maslom.
- 3
Obvarenú brokolicu pomelieme a spojíme so zemiakovým pyré. Dochutíme soľou a zeleninové fašírky vypražíme.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu