Zeleninová štrúdľa
Zeleninová štrúdľa

Zeleninová štrúdľa

lunter - fotkalunter, 8. novembra 2018. Komerčný recept.
Zeleninová štrúdľa
Foto: lunter
6
porcií
30 minút
príprava
30 minút
na 200 °C

Suroviny

1 bal.
2 bal.
1 ks stredné veľká
1/2 plechovky
1 ks
1 ks
1 ks
1 ks
4 ružičky (alebo brokolica)
1 strúčik

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rúru predhrejeme na teplotu 200 stupňov, plech vystelieme papierom na pečenie. Na panvicu dáme olej, pridáme najemno nakrájanú cibuľu a cesnak a chvíľku restujeme. Potom pridáme na malé kocky nakrájanú zeleninu a dusíme domäkka.

  2. 2

    Keď je zelenina mäkká, pridáme mexické nátierky a všetko spolu premiešame. Zmes dochutíme soľou, mletým čiernym korením a nasekanou petržlenovou vňaťou.

  3. 3

    Po pomúčenej doske rozvaľkáme lístkové cesto do tvaru obdĺžnika, potrieme olivovým olejom. Na cesto dáme zeleninovú zmes, cesto zavinieme a štrúdlu potrieme olejom.

  4. 4

    Pečieme vo vyhriatej rúre približne 30 minút.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: